Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

Benieuwd hoe een PGO eruit zou kunnen zien?

27 februari 2020

Er zijn inmiddels al 28 PGO’s (persoonlijke gezondheidsomgevingen) met het MedMij-label. Maar je gezondheidsgegevens ophalen met zo’n PGO, hoe werkt dat eigenlijk? Wij maakten een demo PGO om jou een beeld te geven!

Gebruiksaanwijzing demo PGO
  1. Klik op ‘Naar de demo’
  2. Klik op ‘Inloggen’ –> je hoeft geen naam en mailadres in te vullen, dit is alleen een voorbeeld
  3. Je bent nu in het voorbeeld-PGO. Klik op de verschillende functionaliteiten zoals ‘Medicatie’ en ‘Zelfmeting’ om te zien hoe een eventuele PGO er verder uit zou kunnen zien.
Disclaimer

Deze Demo PGO is slechts bedoeld ter illustratie van hoe een persoonlijke gezondheidsomgeving eruit zou kúnnen zien. De getoonde PGO is geen echte PGO en zal ook niet als zodanig geproduceerd worden. De getoonde functionaliteiten zijn demonstratief voor hoe het er nu en/of in de toekomst uit zou kunnen zien. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze Demo PGO. De PGOs met het MedMij-label zijn nog niet te gebruiken zoals in dit voorbeeld. Om gegevens uit te wisselen op de MedMij-manier, moeten ICT-systemen van zorgaanbieders ook het MedMij-label halen. Veel leveranciers zijn daar op dit moment druk mee bezig.

 

Bekijk hier de demo PGO

Delen