Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

Bouw mee aan onderdelen van het Afsprakenstelsel tijdens de WeeKonnect

03 april 2018

Op 16, 17 en 18 april, voorafgaand en tijdens de WeeKonnect, gaat MedMij in de Fokker Terminal (Den Haag) met zorg- en ICT-leveranciers aan de slag om een aantal herbruikbare componenten te ontwikkelen volgens de specificaties van het afsprakenstelsel. Denk aan softwarecomponentjes voor het inlezen van de whitelist, het inlezen van de zorgaanbiederslijst (ZAL) en de oAuth-flow.

De ontwikkeling van deze herbruikbare componenten organiseren we in opdrachtvorm. De ontwikkelaars bouwen ieder een stukje functionaliteit om aan het eind van de WeeKonnect de ontwikkelde bouwstenen gezamenlijk te kunnen gebruiken t.b.v. de MedMij-implementatie. Dit geeft een boost aan MedMij en biedt tevens de gelegenheid om ontwikkelaars en leveranciers ondersteuning te bieden bij de eigen implementatie. Belangrijke voorwaarde is dat de software, ontwikkeld tijdens de WeeKonnect, beschikbaar komt voor alle MedMij-deelnemers. Daarom is er een financiële bonus voor het afronden van een opdracht tegen de condities die zijn gesteld.

We zoeken concreet: ontwikkelaars met expertise in verschillende codeertalen die een of meerdere dagen beschikbaar zijn om met ons aan de slag te gaan. Wij bieden: ondersteuning en begeleiding vanuit MedMij en een comfortabele ruimte met wifi, stekkerdozen en een groot scherm. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Sylvia Veereschild: s.veereschild@medmij.n

Delen