Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

Carepoint en PGO1 halen MedMij-label

28 oktober 2019

MedMij verwelkomt opnieuw twee nieuwe deelnemers. De PGO’s Carepoint en PGO1 hebben het kwalificatie- en acceptatietraject succesvol doorlopen en hebben daarmee het MedMij-label gehaald. De groep van persoonlijke gezondheidsomgevingen met het MedMij-label is inmiddels uitgegroeid tot elf.

Het MedMij-label bevestigt dat Carepoint en PGO1 voldoen aan alle afspraken over uitwisseling van gegevens, die zijn vastgelegd in het MedMij Afsprakenstelsel. Hiermee is voor burgers en zorggebruikers een belangrijke stap gezet op weg naar eigen regie over de gezondheid.

De twee nieuwe deelnemers krijgen dinsdag 5 november tijdens de feestelijke opening van het MedMij-Event* het label overhandigd.

Omdat eerder Drimpy, Ivido, Gezondheidsmeter PGO, Healpt, Quli, MedSafe en Selfcare, Online Zorgplan en MijnPGO al het label haalden, staat de teller van PGO’s met het MedMij-label nu op elf.

*Het MedMij-Event is een informatieve en inspirerende bijeenkomst voor zorgaanbieders, ict-leveranciers, patiënten(organisaties) en alle andere mensen die geïnteresseerd zijn in MedMij. Het jaarlijkse evenement wordt dinsdag 5 november in Utrecht gehouden. Toegang is gratis. Wil jij er bij zijn? Meld je dan snel aan via deze link

Delen