Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

FHIR-training voor (kandidaat-)deelnemers met hoge korting

05 augustus 2019

Ben je MedMij (kandidaat-)deelnemer en wil jij je FHIR-kennis vergroten? Dan is nú het moment. HL7 Nederland organiseert diverse FHIR-trainingen. Voor MedMij (kandidaat-)deelnemers geldt voor de training van 3 en 4 maart 2020 nog eenmalig een korting van ruim 1.000 euro.

Tijdens de tweedaagse training (gericht op developers) leer je veel. Doel van de training is je kennis over FHIR te vergroten en daarmee het implementatieproces van de MedMij-specificaties te versnellen.

De locatie is Meeting Plaza in Utrecht.

Investering

We kunnen je deze training met een enorme korting aanbieden. Je investering (per persoon, exclusief BTW en exclusief een eventuele overnachting) bedraagt slechts € 200 (het reguliere tarief is € 1.275).

Nu investeren in jouw FHIR-training betekent straks sneller ontwikkelen en eerder klaar zijn voor je MedMij-label(s).

Aanmelden: MedMij-korting voor twee personen

Alle MedMij (kandidaat-)deelnemers komen voor dit speciale tarief in aanmerking. Aanmelden (het kortingstarief geldt voor maximaal twee personen van je organisatie, extra deelnemers betalen het reguliere tarief) doe je rechtstreeks via de eventspagina op de website van HL7 Nederland. Let wel op dat je je unieke aanmeldnummer* en de naam van je organisatie duidelijk aangeeft.

*Deelname aan de training met korting is voorbehouden aan MedMij (kandidaat-)deelnemers. Je inschrijving wordt gecontroleerd op aansluitnummer en organisatienaam aan de hand van de lijst van (kandidaat-)deelnemers. Weet je je aanmeldnummer niet? Neem dan contact op met het loket

Delen