Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier
NL EN

Help mee met de technische beproeving van het MedMij Afsprakenstelsel

04 juni 2019

Het MedMij Afsprakenstelsel wordt continu doorontwikkeld. Gegevensdiensten worden binnen het programma PROVES technisch beproefd. Bevindingen en aanbevelingen uit de beproeving worden gebruikt om het Afsprakenstelsel en de Informatiestandaarden verder te verbeteren.

Beproeven gegevensdiensten

De komende maanden willen we graag een aantal gegevensdiensten beproeven:

  • Verzamelen van huisartsgegevens (nieuwe route ten opzichte van PoC 2018)
  • Verzamelen van allergie-intoleranties
  • Verzamelen van labuitslagen (nieuwe route ten opzichte van PoC 2018)
  • Verzamelen van afspraken (nieuwe route ten opzichte van PoC 2018)

Proof of Concepts

Voor deze technische beproevingen zijn we op zoek naar partijen die binnen deze Proof of Concepts (PoC’s) de rol van dienstverlener persoon (PGO) of de rol van dienstverlener zorgaanbieder (XIS’en) willen invullen. Tijdens de PoC’s krijg je ondersteuning vanuit het programma PROVES op het gebied van architectuur en projectmanagement. Voor deelnemers aan de PoC’s is een kleine financiële tegemoetkoming beschikbaar.

Aanmelden

Om deel te nemen aan de PoC kun je jezelf aanmelden bij Quinten van Geest, projectleider Proof of Concepts, via geest@vzvz.nl. Geef bij je aanmelding aan welke ontwikkeling(en) je graag wilt beproeven en vanuit welke rol je dit wilt doen: PGO, DVZA of  XIS leverancier. We ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 25 juni.

 

Delen