Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

ICT-leveranciers opgelet: Kom naar de MedMij-DVZA leveranciersdag op 11 september

23 juli 2019

Ben jij ICT-leverancier en wil je meer weten over MedMij en jouw kansen om zorgaanbieders te ondersteunen met het uitwisselen van gegevens? Kom dan woensdag 11 september naar de gratis leveranciersdag voor Dienstverlener Zorgaanbieders (DVZA’s).

De afgelopen maanden zijn voor verschillende sectoren in de gezondheidszorg VIPP-subsidies aangekondigd. VIPP staat voor: Versnellingsprogramma Informatie-uitwisseling Patiënt en Professional. Met de gelden die vrijkomen kunnen zorgaanbieders hun ICT-systemen laten aansluiten op MedMij.

MedMij zorgt ervoor dat iedereen die dat wil toegang krijgt tot zijn of haar eigen gezondheidsgegevens in een PGO (persoonlijke gezondheidsomgeving). MedMij doet dit onder andere met een afsprakenstelsel. DVZA (Dienstverlener zorgaanbieder) is één van de twee rollen die beschreven zijn binnen het MedMij Afsprakenstelsel. DVZA’s vertegenwoordigen binnen het afsprakenstelsel de zorgaanbieders en zorgen ervoor dat de gezondheidsgegevens die bij de zorgaanbieder zijn opgeslagen, uitgewisseld kunnen worden met de PGO (persoonlijke gezondheidsomgeving) van de patiënt.

Ben jij ICT-leverancier en overweeg je om je aan te melden als kandidaat-deelnemer, of wil je gewoon meer weten over MedMij en welke kansen dat voor jouw organisatie biedt? Kom dan vooral naar onze gratis leveranciersdag.

Met een uitgebreid en gevarieerd programma vertellen we je die dag alles wat je wilt en moet weten over wat het betekent om DVZA binnen het MedMij-stelsel te worden. Bekijk het programma hier.

Locatie
De locatie voor deze leveranciersdag is het centraal gelegen en goed bereikbare NBC in Nieuwegein. Hier vind je informatie over de bereikbaarheid.

Aanmelden
Wil je aanwezig zijn bij deze dag? Meld je dan snel aan. We hebben plaats voor maximaal 60 deelnemers. Gelieve niet meer dan 2 personen per organisatie. Aanmelden kan tot 1 september bij het MedMij-loket via ln.jimdemnull@ofni. Vermeld hierbij wie er vanuit jouw organisatie aanwezig is.

Delen