Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

MedMij aanwezig bij de Openingsmanifestatie e-healthweek 2020 ICT&health

19 december 2019

Tijdens de ICT&Health openingsmanifestatie van de e-healthweek (27 januari, Den Haag) is MedMij aanwezig. Zo organiseert MedMij een van de side-sessies (15.15-15:55) uur én staan we de hele dag bij onze eigen stand klaar om vragen te beantwoorden en informatie te geven.

Van 27 januari t/m 1 februari wordt voor de vierde keer de e-healthweek gehouden. Door heel Nederland zijn er bijeenkomsten en evenementen, maar een van de hoogtepunten is ieder jaar de manifestatie van ICT&Health. Vele grote namen uit de wereld van de gezondheidszorg – waaronder minister Bruno Bruins (VWS), Erik Gerritsen (secretaris-generaal van VWS) en Kavita Parbhudayal (wethouder zorg, jeugd en volksgezondheid) – zullen spreken over e-health en zorginnovaties.

Side sessie: Al jouw gezondheidsgegevens in één persoonlijke gezondheidsomgeving
Daarnaast organiseert Tamara Moll, implementatie adviseur MedMij, een sessie voor zorgaanbieders die willen aansluiten bij MedMij. In deze sessie worden tools aangereikt om je daarbij te helpen. Leer hoe je het MedMij-canvas kan inzetten voor jouw zorgorganisatie en ontdek andere handige middelen in onze nieuwe online toolkit. Aanmelden voor de openingsmanifestatie is gratis en kan via deze link: https://www.databadge.net/ihc2020/reg/. De sessie van MedMij vindt plaats van 15.15-15:55 uur.

Delen