Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

MedMij Content Hackathon én FHIR Dutch Track in november

26 september 2018

In november vinden de HL7 Nederland Working Group (8 en 9 november) en de FHIR DevDays 14 t/m 16 november) plaats. Beide evenementen hebben MedMij een speciale plek in hun programma gegeven.

Tijdens de HL7 WGM wordt een MedMij Content Hackathon gehouden. Tijdens deze Hackathon worden de use-case BgZ (Basis gegevensset Zorg) en Medicatie uitgeprobeerd. Voor wat betreft de BgZ-use case wordt de focus gelegd op labuitslagen, medicatie en wilsverklaring, die worden opgevraagd uit een virtueel EPD.

Medicatie wordt vanuit twee kanten aangevlogen: een pull van de informatie uit de bron en een push naar de bron over medicatiegebruik (correctie op gebruik en/of ervaringen met gebruik) door de patiënt.
De organisatie staat open voor eventuele suggesties ten aanzien van de invulling van het programma: moc.liamgnull@maetnrek7lh).

Voor meer informatie en/of inschrijven, KLIK HIER.

Dutch Track tijdens DevDays

Naar verwachting komen 400 bezoekers uit 25 landen van 14 t/m 16 november naar Amsterdam om FHIR te leren tijdens de FHIR DevDays.
Als enige land krijgt Nederland een Dutch Track, speciaal vanwege MedMij,
het project dat FHIR een duw in de rug heeft gegeven in Nederland.

De Dutch track omvat:
• Een tutorial door Marten Smits, die namens Nictiz werkt aan de FHIR-profielen van MedMij
• Hacking-sessies
• Kennismaking met de MedMij-kwalificatieomgeving, zodat je je kunt voorbereiden op de kwalificatie voor de FHIR-standaarden van MedMij;
• Support door MedMij/FHIR-experts, die de volle 3 dagen voor je klaar staan.

De registratie is open, maar let op: de korting voor vroege vogels vervalt op 30 september.

Delen