Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

MedMij helpt zorginstellingen en regio-coalities met speciaal ontwikkeld canvas

15 december 2018

Veel zorginstellingen en regio-coalities (samenwerkende zorginstellingen in een bepaald gebied) zijn bezig om gegevensuitwisseling met patiënten op de MedMij-manier mogelijk te maken. MedMij ondersteunt daarbij zoveel mogelijk met bijvoorbeeld gesprekken, workshops, presentaties en uitleg. Ondanks al deze inzet blijkt dat nog steeds veel organisaties en coalities gezamenlijk zoeken naar waar ze allemaal aan moeten denken om dit proces soepel te laten verlopen. En daarom is er nu het speciaal ontwikkelde canvas.

Het MedMij-canvas is gebaseerd op het 5-lagenmodel van Nictiz en is ontworpen als handig hulpmiddel voor bijvoorbeeld een workshop/bijeenkomst met alle stakeholders, zodat direct duidelijk wordt welke onderwerpen besproken moeten worden, dat je samen bepaalt hoe en waar de focus wordt aangebracht en wat de afhankelijkheden zijn. Met behulp van het canvas kan sneller en gemakkelijker een gericht projectplan worden opgesteld.

Wil jij ook met het canvas aan de slag? Bekijk (en print) ‘m hier . Heb je hulp nodig bij het gebruik van het MedMij-canvas? Neem dan contact op met Arina Burghouts van MedMij Support: ln.jimdemnull@stuohgrub.a of 06-46119138.
Wij komen graag bij jouw organisatie of coalitie langs om samen te werken aan een goed projectplan.

Meer informatie over aansluiten bij MedMij vind je ook in ons Stappenplan voor zorgverleners.

Delen