Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

MedMij-label voor PGO Zorgdomein

09 november 2020

De persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) Zorgdomein heeft het MedMij-label gehaald. Met de toetreding van Zorgdomein zijn er nu 31 PGO’s deelnemer van MedMij.

Een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) is een website of app, waarin je informatie over je eigen gezondheid bij kan houden en actief aan de slag kan gaan met je gezondheid. Zo kan je jouw medische gegevens verzamelen en beheren, maar deze ook delen met anderen. Op deze manier houd je grip op je gezondsheidsgegevens. Van behandeling tot labuitslagen, medicatie en inentingen. En deze gegevens blijven je hele leven bereikbaar.

Wat houdt het MedMij-label in?
MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen een zorggebruiker en de zorgverleners en gezondheidsprofessionals. Alle partijen die aan MedMij voldoen, mogen het MedMij-label gebruiken. Als je het MedMij-label ziet, dan weet je dat je gezondheidsgegevens daar veilig en betrouwbaar uitgewisseld kunnen worden en dat daarbij voldaan wordt aan de hoge eisen van MedMij.

Bekijk hier het volledige overzicht van alle MedMij-deelnemers.

Delen