Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

MedMij organiseert trainingsdag voor auditors NEN7510

16 oktober 2018

Op 21 november houdt MedMij een trainingsdag voor auditors van of gelieerd aan certificerende instellingen voor de NEN7510 die zijn aangesloten bij NEN. Deelname is gratis en de training wordt gehouden bij Patientenfederatie Nederland (Utrecht).

De training is bedoeld om meer achtergrond te geven bij de opzet van het MedMij Afsprakenstelsel en de eisen die hieruit voortvloeien voor deelnemende partijen. Van deze deelnemende partijen – veelal leveranciers van PGO’s en zorginformatiesystemen – wordt gevraagd een NEN7510 certificering te leveren, evenals een aanvullende verklaring met onderbouwende rapportage op het normenkader van MedMij. Deze verklaringen dienen te worden afgegeven door een bij de NEN aangesloten certificerende instelling.

Met behulp van de training kunnen auditors beter geïnformeerd bij deze partijen de beoogde controle(s) uitvoeren en een beoordeling doen. MedMij licht namelijk de achterliggende gedachten achter de gestelde normen toe, evenals het belang en de toetsing ervan. Bovendien biedt de training de mogelijkheid om kennis en ervaring uit te wisselen om zodoende de te controleren partijen zo uniform mogelijk te benaderen en te toetsen. Deelnemers aan de training ontvangen van MedMij een bewijs van deelname.

Deelnemen

Via ln.jimdemnull@ofni kan je aangeven deel te willen nemen. Je ontvangt daarna meer informatie over tijd van aanvang, locatie en parkeren.
Deelname is gratis, lunch wordt verzorgd door MedMij.
Adres: Orteliuslaan 87, Utrecht

Klik hier voor meer informatie over NEN 7510

 

Delen