Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

MedMij prominent aanwezig op openingsmanifestatie e-healthweek

20 december 2018

Tijdens de openingsmanifestatie van de e-healthweek (21 januari in Den Haag) heeft MedMij een belangrijke rol. Zo spreekt MedMij op het hoofdpodium, geven we een informatieve side-sessie én staan we de hele dag bij onze eigen stand klaar om vragen te beantwoorden en informatie te geven.

Van 21 t/m 26 januari wordt voor de derde keer de e-healthweek gehouden. Door heel Nederland zijn er bijeenkomsten en evenementen, maar een van de hoogtepunten is ieder jaar de manifestatie van ICT&Health. Vele grote namen uit de wereld van de gezondheidszorg – waaronder minister Bruno Bruins (VWS), Erik Gerritsen (secretaris-generaal van VWS) en Dianda Veldman (directeur-bestuurder van Patientenfederatie Nederland) – zullen spreken over e-health en zorginnovaties.

Ook MedMij heeft een plekje gekregen op het hoofdpodium. Daarnaast geven Arina Burghouts en Sven Cramer, beiden adviseur MedMij Support, een presentatie voor zorgaanbieders die willen aansluiten bij MedMij. Wil je weten welke stappen moet je zetten en hoe MedMij je daarbij kan helpen? Kom dan zeker naar deze sessie.

Uiteraard kun je voor al je vragen en informatie ook terecht bij onze stand. De hele dag staan enthousiaste MedMij-medewerkers klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Aanmelden voor de openingsmanifestatie is gratis en kan via deze link.

Uiteraard kan je voor informatie of vragen over MedMij ook terecht op medmij.nl of bij het MedMij-loket: 070 317 34 34 of ln.jimdemnull@ofni.

LET OP: Het loket is vanwege de feestdagen van 21 december t/m 2 januari gesloten. 

Delen