Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

PGO’s gezocht om nog dit jaar mee te doen aan gecontroleerde livegang van PROVES-MedMij

11 augustus 2020

PROVES-MedMij zoekt twee PGO-leveranciers die mee willen doen aan een intensief begeleide gecontroleerde livegang (GLG). Voor twee bestaande coalities zoeken wij twee extra PGO’s om, naast de al toegetreden PGO-leverancier, deel te nemen om vragenlijsten en delen van beelden te beproeven.

Na onze uitvraag begin dit jaar zijn er nu meerderde coalities gevormd van zorgaanbieders en softwareleveranciers om patiëntgegevens uit te wisselen volgens het MedMij Afsprakenstelsel. Twee van deze coalities bestaan uit dezelfde leveranciers, daarom willen wij aan beide GLG’s een tweede PGO toevoegen. Wij zoeken daarom twee PGO-leveranciers die willen aansluiten bij één van deze twee bestaande coalities. Heeft jouw PGO het MedMij-label (of ga je voor oktober 2020 het label halen) én ben of wil je gekwalificeerd raken op de gegevensdienst vragenlijsten/ delen beelden,  geef je dan op voor 24 augustus 2020.

Coalitie 1: Verzamelen en delen van vragenlijsten (ID’s 43 en 45)

 • Zorgaanbieder: Therapeutisch Centrum de Berekuyl (fysiotherapiepraktijk)
 • DVZA: HINQ
 • Betrokken PGO: Ivido

Coalitie 2: Delen van beelden (ID 39) & verzamelen en delen van vragenlijsten (ID’s 43 en 45)

 • Zorgaanbieder: Erasmus MC
 • DVZA: HINQ
 • Reeds betrokken PGO: Ivido

Selectieproces

We willen eerst de PGO’s die nog niet hebben deelgenomen aan een gecontroleerde livegang van PROVES-MedMij de kans geven om mee te doen. PGO’s die al deel hebben genomen aan de eerdere GLG’s worden in eerste instantie uitgesloten. De keuze wordt gemaakt op basis van een willekeurige selectie van de PGO’s die aan de voorwaarden voor deelname voldoen. De PGO die in de eerste coalitie wordt gekozen doet niet meer mee in de selectie voor de tweede coalitie.

Voorwaarden voor deelname

 1. Bereid en in staat zijn om te kwalificeren voor de gegevensdienst(en) voor uiterlijk 30 oktober 2020 (graag ontvangen wij een concept planning en korte toelichting op te nemen stappen in relatie tot de benodigde capaciteit);
 2. In bezit van MedMij-label, of bereid en in staat om uiterlijk 1 oktober 2020 MedMij-deelnemer te zijn;
 3. Bereid en in staat zijn om per 13 november 2020 de gegevensdiensten te kunnen ontsluiten.

Let op: de gegevensdienst vragenlijsten is nog niet opgenomen in de catalogus. Het kwalificatiemateriaal is in ontwikkeling. We zoeken PGO’s die een positieve houding hebben op dit nog iteratieve proces. Voor deelname aan de GLG wordt een vergoeding beschikbaar gesteld van € 5.000 euro.

Opgeven kan per e-mail via ln.zvzvnull@sevorp. De deadline voor aanmelding sluit maandag 24 augustus om 14.00 uur. Geef daarbij aan:

 • Keuze voor coalitie 1 en/of 2
 • Toelichting op voorwaarden voor deelname 1 t/m 3 (let op planning, stappenplan en capaciteit ad 1)
 • Contactpersoon

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jelte Dijkstra via 06 19 444 646 of ln.zvzvnull@sevorp.

Delen