Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

Succesvolle training voor patiëntenorganisaties krijgt vervolg

01 augustus 2019

De MedMij-training voor patiëntenorganisaties die op 8 juli voor het eerst werd gehouden was zo’n groot succes, dat er na de zomer waarschijnlijk nog een training wordt gehouden.

In Utrecht verzamelden zich 12 afgevaardigden van patiëntenorganisaties zoals Spierziekten Nederland, Harteraad en Diabetesvereniging Nederland om zich door MedMij en Patientenfederatie Nederland te laten onderdompelen in de wereld van MedMij en persoonlijke gezondheidsomgevingen.

Niet alleen werden de gasten bijgepraat over wat MedMij is, doet en de laatste stand van zaken, ook werd samen gediscussieerd over welke functionaliteiten van PGO’s nuttig zouden zijn voor hun achterban. Daarnaast werd ook gezamenlijk nagedacht over hoe het gebruik van PGO’s kan worden gestimuleerd en wat de rol van patiëntenorganisaties hierin is.

Omdat de training goed werd ontvangen en er meer aanmeldingen waren dan dat er plek was, zijn MedMij en de Patientenfederatie van plan om na de zomer nog een training te organiseren. Houd voor meer informatie onze website, Twitter en LinkedIn in de gaten.

Delen