Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

Terugblik: MedMij prominent op Zorg&ICT-beurs en NedHIS-congres

22 maart 2019

MedMij is inmiddels een vertrouwd gezicht op grote bijeenkomsten in de gezondheidszorg. En daarom waren we in maart ook weer van de partij tijdens de Zorg&ICT-beurs én de NedHIS, hét congres rond huisartsenzorg en informatisering.

De jaarlijkse Zorg&ICT-beurs werd dit keer gehouden van 12 t/m 14 maart. In de Utrechtse Jaarbeurs, uiteraard. Net zoals voorgaande jaren was MedMij ook dit jaar weer alle drie de dagen aanwezig met een beursstand en leverden we verschillende sprekers voor boeiende en verdiepende sessies waarop belangstellenden zich konden inschrijven.

Bij de stand was het alle drie de dagen gezellig druk en dat leverde vooral veel goede, interessante en inspirerende gesprekken op.

Ook bij de spreekbeurten zat de zaal steevast vol. Wil jij de presentaties die werden gegeven een rustig (terug)lezen? Dat kan:

Presentatie: Ik wil gezondheidsgegevens ontsluiten via MedMij! Hoe nu verder?
Presentatie: MedMij voor xIS-leveranciers: hoe werkt dat en wat levert het op?
Presentatie: MedMij Afsprakenstelsel en Informatiestandaarden in een notendop

‘De MedMij-meisjes’ op het NedHIS-congres

Geheel toevallig bestond onze afvaardiging op het NedHIS-congres op woensdag 20 maart geheel uit vrouwen, wat het aanwezige kwartet bij bijnaam ‘De MedMij-meisjes’ opleverde. De vier collega’s hadden het druk, want behalve dat ze alle geïnteresseerde huisartsen, praktijkmanagers, praktijkondersteuners en assistenten de hele dag te woord stonden bij de stand, werden er ook nog verschillende sessies gehouden. Daarbij werden zo’n 250 belangstellenden bijgepraat over MedMij en OPEN en woonden ongeveer honderd bezoekers een interactieve sessie bij over hoe we met zijn allen de kansen van PGO’s kunnen benutten. Kortom: een zeer geslaagde dag.

Bekijk de presentatie van MedMij tijdens de NedHIS: Dokter, zullen we DUPPEN?

Delen