Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

Tien labels uitgereikt tijdens MedMij Event

12 november 2019

Het MedMij Event kende vorige week dinsdag een wel heel feestelijke opening. Erik Gerritsen (Secretaris-Generaal van het ministerie van VWS) en Ronald Gorter (voorzitter Stichting MedMij) mochten namelijk aan maar liefst tien partijen het MedMij-label uitreiken.

Alle PGO- en ICT-leveranciers die de afgelopen periode deelnemer van MedMij zijn geworden, kregen tijdens de opening van het MedMij Event het MedMij-label overhandigd. Speciale aandacht was er voor Asterisque, de eerste en nog enige leverancier van ICT-systemen voor zorgaanbieders met het MedMij-label.

Om gegevensuitwisseling op de MedMij-manier tot stand te brengen moeten niet alleen PGO-leveranciers het MedMij-label halen, ook de zorgaanbieders moeten hun ICT-systemen (laten) aansluiten op MedMij. Die primeur is dus voor Asterisque en daar werd tijdens het MedMij Event bij stilgestaan.

Daarna werden nog negen PGO-leveranciers op het podium uitgenodigd om het label te ontvangen. Dat waren: Carepoint, PGO1 en Uw Zorg online, Online Zorgplan, MijnPGO, Jouw Omgeving, Zorgdoc, Vivo-PGO en Improve Mobile App.

In totaal hebben nu zestien persoonlijke gezondheidsomgevingen het MedMij-label. Eerder ontvingen Drimpy, Ivido, Gezondheidsmeter PGO, healpt, Quli, MedVision 360 en Selfcare al het label.

Delen