Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

Vacature: Medewerker HR Control bij Stichting MedMij

21 november 2019

Hoe zou het zijn om de beste regelaar van de wereld te hebben? Ben jij de medewerker HR Control die het ons kan vertellen? Jij bent die goedlachse collega die regelmatig om zich heen zit te kijken. Jij bent namelijk zó in control dat je tijd hebt om te observeren. Je collega’s zullen zich afvragen wat je precies doet. Op het moment dat jij vakantie hebt merken zij precies wat jij bijdraagt.

Na de gezamenlijke lunch blijf je wat langer hangen, want die maandelijkse financiële voortgangsrapportage heb je al voor de deadline verstuurd. Dat stelt je in staat om echt even een praatje te maken met je collega’s.

Wij zijn stichting MedMij en zoeken een medewerker HR Control. Jij bent voor ons de essentiële schakel tussen administratie, bedrijfsvoering en finance. Op het gebied van salarisadministratie ben je een stille kracht en op het gebied van HR ben je een echte verbinder.

Over Stichting MedMij
Wij zijn als stichting MedMij stappen aan zetten. Stappen in het geven van meer regie, aan mensen over hun eigen gezondheid. Door gegevensuitwisseling tussen zorgaanbieders en zorggebruikers, volgens het MedMij Afsprakenstelsel, mogelijk te maken en te stimuleren.

De stichting MedMij is in opbouw en bestaat nu uit een combinatie van interne medewerkers en externe inhuur, van in totaal ongeveer 16fte. We hebben dus grip nodig en daar ga jij als medewerker HR Control voor zorgen. Je zorgt voor structuur en trekt alleen nog maar goede collega’s aan voor de stichting, want jij maakt minstens zulke aantrekkelijke vacatureteksten als deze en coördineert zelf de werving en selectie. Voor het bijhouden van verzuim en een beetje personeelsplanning draai jij je hand niet om. Wat fijn dat jij zo’n natuurtalent bent in het opzetten van administratie en voortgangsrapportages en het rapporteren van financiële voortgang. Wat zijn wij blij dat jij ons komt helpen bij het creëren van grip en overzicht.

Als medewerker HR Control heb je:

  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring met HR en controlwerkzaamheden;
  • Aantoonbare ervaring met het opzetten van een financiële administratie en een personeelsadministratie;
  • Ervaring met werken in een pionierende organisatie;
  • Aantoonbare affiniteit met de digitale uitwisseling van gezondheidsgegevens (met patiënten);
  • Ruime ervaring met de applicaties van Office 365;
  • Analytisch vermogen, denk je in oplossingen;
  • Oog voor detail.

Kom jij ons gemiddeld 28 – 32 uur per week, in Den Haag in control brengen? Voor een marktconform salaris met een 13e maand en een premievrij pensioen? JA!?

Reageer dan vóór 4 december 2019 door een CV met motivatie te sturen naar:
Elske Sommeling | ln.jimdemnull@gnilemmos.e

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je mailen naar ln.jimdemnull@gnilemmos.e.

Delen