Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

Vacature: Senior leveranciersmanager

24 augustus 2020

Stop jij vooral kwaliteit in onze relaties, niet alleen tijd? Dan ben jij onze senior leveranciersmanager.

Als senior-adviseur relaties/leveranciers ben je bereikbaar, benaderbaar, meelevend en denk je in oplossingen om doelen te bereiken. Je kent de behoefte van deelnemers en gebruikers van dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen zorggebruikers en zorgaanbieders. Als persoon ben je proactief, je snapt dat in een kleine organisatie alles aangepakt moet worden en je bent niet bang voor ‘vieze handen’. Je bent een echte relatiebeheerder en adviseur en je schakelt makkelijk tussen partijen. Je houdt het einddoel in zicht en het hoofd koel. We zien je eigenlijk te weinig binnen want je kent het belang van buiten in ‘beeld zijn’.

MedMij staat voor grip op je gezondheidsgegevens

We verwachten van jou dat je stakeholders werft, informeert, adviseert, overtuigt en betrokken houdt bij het MedMij gedachtengoed. Dat doe je op de werkvloer (online) bij onze partners, opdrachtgevers en klanten, want daar gebeurt het. Toch ben je voor ons heel bereikbaar. Want, teamspelers als jij, hebben ook aandacht voor collega’s. We moeten het per slot van rekening samendoen. In de frontlinie, zie en hoor jij signalen het eerst. Wat mogelijk is, handel je direct af. Overige zaken komen luid en duidelijk bij ons binnen zodat wij onze heldere boodschap bij deelnemer en gebruiker kunnen laten horen. Je hebt ervaring en affiniteit met de zorg en ICT en je laat je niet makkelijk uit het veld slaan. Dankzij jouw technische achtergrond spreek je de taal van de leveranciers. De leveranciers van PGO’s en informatiesystemen van zorgaanbieders, waaronder huisartsen, ziekenhuizen, ggz-instellingen, arbodiensten, drogisterijen, systemen voor overheidsdatabanken.

Je wilt met ons de positie van de patiënt te versterken. Want dat is waar we het allemaal om doen bij MedMij. Herken jij je hierin? Dan ben jij onze nieuwe senior leveranciersmanager.

We kunnen gebruik maken van je ervaring en je helpt ons bij het vormen van een stabiele relatie met leveranciers en andere stakeholders. Samen met je collega relatiemanagers en leveranciersmanagers vorm je het kernteam relatiemanagement van waaruit uitvoering wordt gegeven aan de operatie: informeren, implementeren en organiseren van trainingen. Dagelijks werk je samen met leveranciers, koepelorganisaties, het ministerie, verzekeraars, VIPP-programma’s met betrekking tot gegevensuitwisseling in de zorg, om ons doel te behalen.

Wij zijn MedMij, een stichting die stappen aan het zetten is. Stappen in het geven van meer regie aan mensen over hun eigen gezondheid. Door gegevensuitwisseling tussen zorgaanbieders en zorggebruikers, volgens het MedMij Afsprakenstelsel, mogelijk te maken en te stimuleren. Stichting MedMij is in opbouw en bestaat nu uit een combinatie van interne medewerkers en externe inhuur, van in totaal ongeveer 16fte. Onze aandacht is vooral naar buiten gericht. We drijven zogezegd op onze relaties.

Jouw beoogde werkzaamheden

 • Bijdragen aan de implementatie van het MedMij Afsprakenstelsel;
 • (Potentiële) Deelnemers informeren over het Afsprakenstelsel;
 • Workshops en trainingen geven over het MedMij Afsprakenstelsel;
 • Interne en externe communicatie omtrent de implementatie van het Afsprakenstelsel;
 • Bijdragen aan het versterken en verspreiden van de naamsbekendheid van Stichting MedMij.

Kom jij ons gemiddeld 32 uur per week, in Den Haag helpen? Voor een marktconform salaris met een 13e maand en een premievrij pensioen? Já!? Reageer dan voor 6 september aanstaande. Deel tenminste je CV en telefoonnummer met een korte persoonlijke motivatie. Wil je eerst meer horen over de functie en de stichting MedMij? Dat kan dat natuurlijk ook! Laat dan een kort bericht en je Linkedin-profiel achter, dan nemen wij contact op met jou!

Vereisten

Jouw profiel:

 • Je hebt minimaal 10 tot 15 jaar relevante werkervaring in zorg;
 • Je hebt ervaring bij meerdere organisaties, zowel binnen als buiten de Rijksoverheid;
 • Je hebt kennis en inzicht in digitale ontwikkelingen;
 • Je hebt kennis van het zorgdomein;
 • Je bent zeer gemotiveerd om bij te dragen aan regie op gezondheidsgegevens.

Overige competenties:

 • Organisatiesensitief
 • Sensitief op commerciële belangen
 • Omgevingsbewust
 • Netwerkend
 • Verbindend
 • Oordeelvormend
 • Motiverend
 • Creatief
Delen