Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

Veel aandacht voor MedMij op ICT&health World Conference

15 juni 2018

In navolging op de nationale e-healthweek vindt vrijdag 22 juni het jaarlijks ICT&health World Conference plaats in het World Forum in Den Haag. MedMij is hoofdpartner van dit evenement en is daarom prominent aanwezig, onder andere met een eigen stand en twee presentaties.

Ook organiseert MedMij die dag een PGO-markt waar leveranciers van persoonlijke gezondheidsomgevingen hun diensten en producten kunnen tonen aan de bezoekers. In januari werd ook al een PGO-markt gehouden en dat was een groot succes.

Presentaties

MedMij-programmamanager Mark Elstgeest zal in zijn presentatie vertellen over de belangrijke stappen die MedMij de komende maanden gaat zetten om gegevensuitwisseling tussen zorgverleners en patiënten mogelijk te maken. Elstgeest houdt zijn presentatie twee keer in de Europa-zaal, die plaats biedt aan 120 mensen. De eerste keer om 11.00 uur, de tweede sessie is om 11.50 uur.

MedMij heeft ook een eigen beursstand, waar MedMij-medewerkers de hele dag aanwezig zijn om vragen te beantwoorden of uitleg te geven aan geïnteresseerden.

Naar verwachting komen er 2000 deelnemers uit binnen- en buitenland naar dit evenement, met sprekers als Lea Bouwmeester (dagvoorzitter) en Erik Gerritsen. De conferentie richt zich op innovatie in de zorg.

Gratis

De ICT&health World Conference is voor zorgprofessionals, patiënten en studenten gratis te bezoeken. Bedrijven en andere belangstellenden betalen 395 euro entree. Inschrijven kan via deze link

Klik hier voor het volledige programma

Delen