Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

Veel MedMij tijdens Zorg & ICT 2019

28 februari 2019

Van 12 t/m 14 maart vindt het jaarlijkse Zorg & ICT event weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Zorg & ICT is het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie en inspiratie op het gebied van digitaal gedreven zorg. MedMij is ook dit jaar weer alle drie de dagen prominent aanwezig.

Drie dagen lang staan de MedMij-medewerkers voor je klaar om al je vragen te beantwoorden in de grote MedMij-beursstand. Uiteraard staat er ook een lekker kopje koffie voor je klaar. Ook kun je in onze stand testen hoe het staat met jouw MedMij-kennis. Tip: neem vast een kijkje op onze website, want als jij onze quizvragen beter beantwoordt dan je tegenstanders, win je een leuke prijs.

Informatieve sessies
Daarnaast is MedMij de eerste twee dagen ook nog gastheer van enkele informatieve deelsessies.

Dinsdag 12 maart 11.00 – 11.45 uur, theater 9:
Ik wil gezondheidsgegevens ontsluiten via MedMij! Hoe nu verder?
MedMij is live en steeds meer ICT-leveranciers melden zich aan als kandidaat-deelnemer. Wil je als zorgaanbieder zorgen dat de gezondheidsgegevens van jouw patiënten ook via MedMij ontsloten worden, maar je hebt hierbij hulp nodig? Kom dan naar de informatieve sessie van MedMij. Arina Burghouts en Sven Cramer, adviseur en projectleider binnen het MedMij Support-team, vertellen je welke stappen jij als zorgaanbieder nu kunt zetten en hoe MedMij je hierbij kan ondersteunen.

Door Arina Burghouts en Sven Cramer, adviseur en projectleider binnen het MedMij Support-team

Dinsdag 12 maart 16.00 – 16.45 uur, theater 1:
MedMij voor xIS-leveranciers: hoe werkt dat en wat levert het op?
Meedoen met MedMij betekent invulling geven aan het outcomedoel van het Informatieberaad ‘patiënt centraal’. Met meer grip op de eigen gezondheid ontstaat rust en vertrouwen bij de patiënt en een beter gesprek in de spreekkamer bij de zorgverlener. MedMij verbindt het persoonsdomein met het zorgdomein en zorgt voor veilige en betrouwbare informatie-uitwisseling van medische gegevens in Nederland. Leveranciers doen dit door deelnemer te worden van MedMij.

In deze presentatie leggen Sylvia Veereschild en Steven Horsch uit wat een PGO is en hoe deze markt financieel gestimuleerd wordt, en ze vertellen hoe je als xIS-leverancier of ICT Integrator mee kunt doen.

Door: Sylvia Veereschild en Steven Horsch (beiden leveranciersmanager MedMij)

Woensdag 13 maart 14.00 – 14.45 uur, open theaterhal 11:
MedMij Afsprakenstelsel en Informatiestandaarden in een notendop
Irene van Duijvendijk (Productmanager MedMij Standaarden) en Dave Ormel (Productmanager MedMij Afsprakenstelsel) vertellen je in een helder en bondig verhaal hoe MedMij werkt, door dieper in te gaan op het MedMij Afsprakenstelsel en de MedMij Standaarden.

Door Irene van Duijvendijk (Productmanager MedMij Standaarden) en Dave Ormel (Productmanager MedMij Afsprakenstelsel)

Dagelijks 15.00 – 16.00 uur, beurstour:
Toegang voor de patiënt
Registratie aan de bron volgens Zorginformatiebouwstenen (zibs) en deze beschikbaar stellen aan de patiënt. Dat is het doel van het VIPP-programma en MedMij. Tijdens deze tour laat een heuse gids zien hoe patiënten de regie over hun gezondheid kunnen gaan nemen via een PGO of een portaal. De tour start bij de MedMij-stand, waar je een update krijgt van het VIPP-programma.

Wil je meedoen aan de beurstour? Meld je dan snel aan!
Dinsdag 12 maart
Woensdag 13 maart
Donderdag 14 maart

Aanmelden
LET OP! De toegang tot de Zorg & ICT 2019 is gratis, maar je moet je wel vooraf aanmelden. Doe dat snel via deze link.

 

 

Delen