Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

UPDATE: Veel PGO-leveranciers melden zich aan bij MedMij

26 juli 2018

In de eerste week na opening van het MedMij-loket en publicatie van de conceptversie van het afsprakenstelsel 1.1 hebben 50 PGO-leveranciers zich aangemeld bij MedMij.

Ook hebben zes ICT-leveranciers zich gemeld aan de zorgaanbiederskant. Dat betekent dat ze zich willen kwalificeren om de systemen van bijvoorbeeld huisartsen, GGZ-instelling of ziekenhuizen klaar te maken voor gegevensuitwisseling op de MedMij-manier.

Alle 56 aanmelders doorlopen de administratieve toets om kandidaat deelnemer van MedMij te worden. Dit is een eerste en belangrijke stap om later dit jaar deelnemer van MedMij te kunnen worden.

Veertig leveranciers hebben inmiddels de complete toets afgerond en mogen zich kandidaat deelnemer noemen, wat tevens een vereiste is om in aanmerking te komen voor de Subsidieregeling impulsfinanciering PGO-leveranciers, die 12 juli werd gepubliceerd in de Staatscourant.

MedMij-programmamanager Mark Elstgeest is blij met de vele aanmeldingen. ‘Dat zoveel partijen zich aanmelden, laat zien dat PGO-leveranciers vertrouwen hebben dat er een markt is voor duurzame en renderende PGO’s.’

 

Delen