Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

Vivo-PGO dertiende PGO met MedMij-label

01 november 2019

Met de toekenning van het MedMij-label aan de PGO’s Uw Zorg online, Carepoint en PGO1, was het al een drukke en goede week voor MedMij. Maar er is nog meer goed nieuws. Vandaag is ook Vivo-PGO deelnemer van MedMij geworden.

Het MedMij-label bevestigt dat Vivo-PGO voldoet aan alle afspraken over uitwisseling van gegevens, die zijn vastgelegd in het MedMij Afsprakenstelsel. Hiermee is voor burgers en zorggebruikers een belangrijke stap gezet op weg naar eigen regie over de gezondheid.

Vivo-PGO is de vierde PGO die deze week het MedMij-label haalt. En de dertiende in totaal. Het complete overzicht van alle MedMij-deelnemers vindt je hier.

MedMij Event
Alle MedMij-deelnemers die onlangs het kwalificatie- en acceptatietraject succesvol hebben afgerond – waaronder dus o.a. Carepoint, PGO1 en Uw Zorg online én Vivo-PGO – krijgen dinsdag 5 november tijdens de feestelijke opening van het MedMij-Event het label overhandigd.

Het MedMij-Event is een informatieve en inspirerende bijeenkomst voor zorgaanbieders, ict-leveranciers, patiënten(organisaties) en alle andere mensen die geïnteresseerd zijn in MedMij. Het jaarlijkse evenement wordt dinsdag 5 november in Utrecht gehouden. Toegang is gratis. Wil jij er bij zijn? Meld je dan snel aan.

Delen