Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

Volle zaal voor MedMij tijdens e-healthweek

08 februari 2018

Tijdens de ICT&health Conference, die gehouden werd tijdens de jaarlijkse e-healthweek (20-26 januari), was uiteraard ook MedMij aanwezig. Niet alleen als hoofdpartner, maar ook als gastheer van een drukbezochte informatiemarkt voor leveranciers van persoonlijke gezondheidsomgevingen en MedMij-lezing.

‘Samen MedMij implementeren! Waar staan we en hoe sluit u aan?’, heette de sessie die onder leiding van Arina Burghouts (MedMij Support) en Herbert Fetter (MedMij Afsprakenstelsel en Financiering) werd gegeven. De twee gingen in op de stappen die zorgorganisaties en leveranciers nu en in de nabije toekomst kunnen zetten om bij MedMij aan te sluiten.

Uitgangspunt van MedMij is dat iedere zorggebruiker die dat wil straks zijn eigen persoonlijke gezondheidsomgeving kan kiezen. Zo sluit deze zo goed mogelijk aan op de eigen situatie en behoeften. Dit betekent dat zorgverleners of -organisaties geen persoonlijke gezondheidsomgeving hoeven te kiezen voor hun patiënten. Zij moeten er vooral voor zorgen dat de informatie die zij over hun patiënten bijhouden toegankelijk wordt via MedMij.

De belangstelling voor deze sessie was boven verwachting groot. De beschikbare stoelen in zaal 2 waren in een mum van tijd bezet, maar dat weerhield andere belangstellenden er niet van om het MedMij-verhaal ook aan te horen. Ze verzamelden zich achterin de zaal en namen genoegen met een staanplaats.

Qua belangstelling was de sessie van Burghouts en Fetter dus absoluut een succes. Ook de reacties na afloop waren enthousiast en de MedMij-folders en visitekaartjes van MedMij-medewerkers vlogen de deur uit.

Bekijk hier de presentatie van de MedMij-sessie tijdens de ICT&health Conference

 

MedMij is ook aanwezig op de volgende momenten:

–          14 maart: Workshop tijdens NedHIS Congres

–          7 april: Workshop tijdens LHV Huisartsenbeurs

–          17/19 april: Beursstand en een sessie op Zorg & ICT beurs

 

Delen