Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

Zorgpioniers opgelet! MedMij biedt hulp met gegevensuitwisseling in gecontroleerde livegang

28 januari 2021

Wil jij voorop lopen in de digitale transformatie van de zorg en gegevens ontsluiten naar een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO)? MedMij en PROVES bieden je daarvoor nu de uitgelezen kans. Je kunt als één van de eersten gezondheidsgegevens uitwisselen tussen zorgaanbieders en cliënten in een gecontroleerde livegang. Dit gebeurt volgens het MedMij Afsprakenstelsel met behulp van een PGO.

We zijn op zoek naar zorgaanbieders, PGO-leveranciers en leveranciers in de rol van Dienstverlener zorgaanbieder (DVZA) die voor een specifieke groep patiënten/cliënten gegevens willen gaan ontsluiten naar de PGO, conform MedMij. De zorgverleners uit de eerdere gecontroleerde livegangen (GLG’s) geven aan dat de aanpak van PROVES-MedMij helpt om breder te kijken dan techniek en juist ook vanuit patiënt en zorgverlener ervaring op te doen en daarmee bijdraagt aan versnelling. Daarnaast helpt het ook om bij vraagstukken over MedMij gebruik te kunnen maken van expertise binnen PROVES-MedMij.

De geboden ondersteuning bestaat uit financiële ondersteuning voor de inzet van projectleiding en een natura-bijdrage in de vorm van inhoudelijke begeleiding van de projectorganisatie (architectuur en juridisch) en patiënt- en zorgverlenersbijeenkomsten. Hierbij zijn de zorgverleners en patiënten in de lead voor wat betreft de uitvoering, maar biedt PROVES-MedMij ondersteuning bij de realisatie op basis van geleerde best practices.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie: stuur dan voor 25 februari 16.00 uur een e-mail naar Jelte Dijkstra via ln.jimdemnull@artskjid.j en vermeld daarin je naam, contactgegevens en of je zorgaanbieder of leverancier bent.

Delen