Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

Maandelijks webinar ‘Mijn patiënt heeft een PGO met MedMij-label, wat is dat?’

9 december

MedMij en Patiëntenfederatie Nederland starten dit najaar met een maandelijkse webinar ‘Mijn patiënt heeft een PGO met MedMij-label, wat is dat?’ De komende tijd zijn steeds meer huisartsen, ggz-instellingen, zelfstandige klinieken en ziekenhuizen klaar om via MedMij een veilige verbinding te maken met persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGO’s). Patiënten kunnen dan hun persoonlijke gezondheidsgegevens in een PGO met MedMij-label ophalen. Wat betekent dat voor jou, als zorgprofessional?

Jij bent zorgverlener/-aanbieder
De communicatie met jouw patiënten gaat de komende tijd ongetwijfeld veranderen. Zeker wanneer ze een PGO met MedMij-label gaan gebruiken. Hoe communiceer je met jouw patiënten over een persoonlijke gezondheidsomgeving? Welke PGO’s zijn er en wat is het verschil met een portaal? Hoe beantwoord je vragen over veilige overdracht van gegevens en of PGO’s betrouwbaar zijn? Naar wie verwijs je jouw patiënt voor meer informatie?

In het webinar komen dergelijke vragen aan bod en wordt inzicht gegeven in de werkwijze van MedMij. De webinar is geschikt voor iedereen in het zorgaanbiedersveld. We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan dit informatieve uurtje. Uiteraard is er tijd om vragen te stellen.

Het webinar wordt verzorgd door Bart de Gans (relatiebeheerder bij MedMij) en Michiel Faber (adviseur patiëntbelang bij Patiëntenfederatie Nederland).

Data
De webinars vinden plaats via Zoom. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met een link naar de webinar. De data zijn:

  • donderdag 9 december 2021 16.30–17.30 uur
  • donderdag 13 januari 2022 16.30–17.30 uur

MELD JE HIER AAN

 

Delen