Aanmelden als kandidaat-deelnemer van MedMij?

Neem contact op met het MedMij-loket voor alle informatie over aanmelding bij MedMij. Bel 070 - 317 34 34 of mail naar info@medmij.nl.

meld je aan

De eerste MedMij-deelnemers zijn bekend!
Doe je ook mee?

Informatiepakket voor aanmelding (download zip):

MedMij stelt zich tot doel om iedereen die dat wil te laten beschikken over zijn eigen gezondheidsgegevens in één persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) – zoals apps en websites. Hiertoe biedt MedMij een nationaal afsprakenstelsel met zowel technische standaarden als juridische richtlijnen. Deze afspraken moeten een goede toegankelijkheid en veilige data-uitwisseling borgen.

Aan de hand hiervan kunnen persoonlijke gezondheidsomgevingen communiceren met de registratiesystemen van ziekenhuizen, de huisarts, het consultatiebureau, de gemeente, de sportschool en de apotheek. Zo kan iedereen uiteindelijk zijn eigen persoonlijke informatie, die op verschillende plekken bewaard wordt, in één volledig overzicht vergaren, bekijken en beheren. En deze gegevens veilig en vertrouwd delen, waar en wanneer men wil.

MedMij zal niet zelf een persoonlijke gezondheidsomgeving ontwikkelen. Maar wij nodigen je van harte uit om dit te doen. We gaan uit van vrije keuzemogelijkheden voor de eindgebruiker – de patiënt – en verwachten het ontstaan van een gezonde marktwerking als het gaat om bijvoorbeeld functionaliteit, prijs of prestatie.

MedMij ondersteunt, stimuleert en faciliteert deze landelijke ontwikkeling met:

  1. MedMij Informatiestandaarden
  2. MedMij Afsprakenstelsel
  3. MedMij Financiering

ICT-leveranciers die voldoen aan het MedMij Afsprakenstelsel, en dus uitsluitend gegevens uitwisselen volgens de MedMij-informatiestandaarden en -spelregels, worden deelnemer en mogen het MedMij-label voeren.

Aanmelden voor MedMij-deelname kan door contact op te nemen met het MedMij-loket. Mail naar info@medmij.nl of bel naar 070 – 317 3434.

Delen

Meedoen MedMij?

Vul onderstaand formulier in en ontvang alle informatie die je helpt bij het voorbereiden op MedMij.

Bedankt