Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

MedMij nieuws

We informeren je graag over de ontwikkelingen rondom MedMij.
Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste MedMij-nieuws? Volg ons ook op Twitter (@MedMij) en LinkedIn

Veel belangstelling voor MedMij tijdens Zorg & ICT Beurs

24 april 2018

De belangstelling voor MedMij tijdens de Zorg & ICT Beurs in Utrecht (17, 18 en 19 april) was overweldigend groot. Vele bezoekers lieten zich informeren bij de MedMij-stand en tijdens de presentatie van Mark Elstgeest waren er veel te weinig stoelen om alle toehoorders een zitplaats aan te kunnen bieden.

meer lezen

Bouw mee aan onderdelen van het Afsprakenstelsel tijdens de WeeKonnect

03 april 2018

Op 16, 17 en 18 april, voorafgaand en tijdens de WeeKonnect, gaat MedMij in de Fokker terminal met zorg- en ict-leveranciers aan de slag om een aantal herbruikbare componenten te ontwikkelen volgens de specificaties van het afsprakenstelsel.

meer lezen

Nieuwe consultatieronde: MedMij-specificaties voor Basisgegevensset Zorg 2017

30 maart 2018

Samen met vertegenwoordigers van zorgaanbieders en ICT-leveranciers ontwikkelt MedMij producten om veilige informatie-uitwisseling tussen zorgprofessionals…

meer lezen

Nu in consultatie: de technische specificaties voor het ontsluiten van huisartsgegevens

20 maart 2018

Samen met vertegenwoordigers van zorgaanbieders en ICT-leveranciers ontwikkelt MedMij producten om in één omgeving veilige…

meer lezen

Minister Bruno Bruins: ‘De regie ligt bij de patiënt’

19 maart 2018

In een interview met de Volkskrant vertelt Bruno Bruins, minister van Medische Zorg en Sport, over het belang van MedMij.

meer lezen

Primeur voor DigitaleZorgGids: eerste overzicht van PGO’s

08 maart 2018

Patiëntenfederatie Nederland heeft op digitalezorggids.nl een lijst van twaalf persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGO’s) gepubliceerd waar zorggebruikers nu al mee aan de slag kunnen. Waarschijnlijk wordt het overzicht binnenkort uitgebreid met meer PGO’s.

meer lezen

Nieuwe versie MedMij Afsprakenstelsel is belangrijke mijlpaal

08 maart 2018

Er is een nieuwe versie van het MedMij Afsprakenstelsel opgeleverd. Met de release van deze nieuwe versie is de komst van regie op gezondheidsgegevens voor de patiënt weer een stap dichterbij.

meer lezen

MedMij weer present bij Zorg & ICT Beurs

08 maart 2018

MedMij is ook dit jaar aanwezig op de Zorg & ICT Beurs, een groot evenement voor digitaal gedreven zorg dat van 17 t/m 19 april wordt gehouden in de Jaarbeurs (Utrecht). Het thema van Zorg & ICT 2018 is: ICT zorgt voor mensen.

meer lezen

Help je mee om patiënten inzage te geven in huisartsgegevens?

22 februari 2018

Samen met vertegenwoordigers van zorgaanbieders en ICT-leveranciers ontwikkelt MedMij producten om in één omgeving veilige…

meer lezen