Maak een keuze:
Zorggebruiker Zorgaanbieder Leverancier

MedMij nieuws

We informeren je graag over de ontwikkelingen rondom MedMij.
Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste MedMij-nieuws? Volg ons ook op Twitter (@MedMij) en LinkedIn

Vragen over MedMij? Bel of mail het MedMij-loket

16 juli 2018

Nu de ontwikkelingen van MedMij zich in rap tempo opvolgen, is het ook belangrijk dat leveranciers, stakeholders en andere geïnteresseerden ergens terechtkunnen met al hun vragen over MedMij. En die plek is er nu, want het MedMij-loket is geopend.

meer lezen

Subsidieregeling impulsfinanciering PGO-leveranciers gepubliceerd

12 juli 2018

MedMij is blij dat de subsidieregeling impulsfincanciering PGO-leveranciers 2018-2021 gepubliceerd is op de Staatscourant. Aanstaande maandag (16 juli) komen wij met uitgebreide informatie hoe PGO-leveranciers zich kunnen laten toetsen om kandidaat-deelnemer van MedMij te worden.

meer lezen

ChipSoft doet mee aan praktijkproef MedMij

09 juli 2018

ChipSoft, de EPD-leverancier met het grootste marktaandeel in Nederland, doet samen met de Reinier Haga Groep mee aan het landelijke testprogramma PROVES. Daarin wordt beproefd hoe persoonlijke, medische gegevens die nu nog in ziekenhuissystemen geregistreerd staan, straks veilig en betrouwbaar volgens de MedMij-spelregels bij de patiënt in zijn persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) komen.

meer lezen

Fase 2: Consultatieronde specificaties voor het maken van afspraken in de agenda

05 juli 2018

Vanaf 5 juli 2018 staan de specificaties voor het maken van afspraken in openbare consultatie. Op onze consultatiepagina op vind je een overzicht met daarin de links naar de bijbehorende specificaties.

meer lezen

Bounty Hunt: Ontwikkel bouwstenen voor MedMij en pak het prijzengeld

05 juli 2018

Om gezondheidsinformatie veilig uit te wisselen moeten zowel de systemen van huisarts, fysiotherapeut, ziekenhuis of gemeente als een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) voldoen aan de spelregels van MedMij. Jij kan ons daarbij helpen en wij gaan jou daarvoor belonen!

meer lezen

Interview in iBestuur magazine: Baas in eigen patiëntendossier

03 juli 2018

In de nieuwe editie van iBestuur magazine staat een groot verhaal over MedMij en PGO’s. Daarin k0mt onder andere Mark Elstgeest, programmanager van MedMij, aan het woord.

meer lezen

‘PGO’s bieden een breder palet aan functionaliteiten’

25 juni 2018

In de nieuwste editie van ICT&health magazine staat een interview met Mark Elstgeest, programmamanager van MedMij. Daarin komt onder andere de vergelijking tussen MedMij en het Belgische portaal MijnGezondheid aan bod.

meer lezen

Veel aandacht voor MedMij op ICT&health World Conference

15 juni 2018

In navolging op de nationale e-healthweek vindt vrijdag 22 juni het jaarlijks ICT&health World Conference plaats in het World Forum in Den Haag. MedMij is hoofdpartner van dit evenement en is daarom prominent aanwezig, onder andere met een eigen stand en twee presentaties.

meer lezen

Save the date: MedMij evenement op 27 november

12 juni 2018

De exacte inhoud van het programma is nog niet bekend, maar de datum van de jaarlijkse MedMij-bijeenkomst weten we al wel. Dus reserveer dinsdagmiddag 27 november vast in je agenda. We zien je dan graag in het Van der Valk Hotel in Utrecht.

meer lezen